EN SIKKER TOTALLEVERANDØR FOR ARBEID I HØYDEN

Vår visjon er: Du skal trives i høyden med
Stillasgruppen.

Stillasgruppen jobber med høyder. Derfor har vi alltid fullt fokus på sikkerhet og arbeider kontinuerlig for å skape trivsel og trygghet for våre kunder og ansatte.

Stillasgruppen AS består av flere selskaper, 2 av dem er Stillastjenester AS og Stillasgruppen Produksjon AS. Hovedkontoret vårt er på Vea i Karmøy kommune, her har vi administrasjon, lager og produksjon av Alusafe Stillas. Utenom vårt hovedkontor har vi en egen avdeling på Fetsund for Østlandet.

Vår styringspolitikk er:

Vi skal på en effektiv måte levere våre produkter og tjenester til avtalt tid og sted i tråd med våre egne og kundens krav. Det skal være uten fare for ulykker og negative helse- og miljøpåvirkninger. For å oppnå dette skal vi fokusere på å kontinuerlig forbedre oss. Vi ønsker også at våre kunder skal motta et produkt som de føler seg komfortable med både når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Stillasgruppen er sertifisert ihht. NS-EN ISO 9001:2015

Sertifikater

Vi er også kvalifisert i Achilles og StartBank. Vi ønsker også at våre kunder skal motta et produkt som de føler seg komfortable med både når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Her kan du laste ned og se våre kvalifikasjoner og sertifikater: